Lemmikkini on menehtynyt

Jos käsittelemme toimittamiasi kuitteja eläinlääkärikuluista tai jos olet lähettänyt henkivakuutuksen korvaushakemuksen, emme irtisano vakuutustasi ennen kuin asia on käsitelty. Kun henkivakuutuskorvaus on käsitelty, irtisanoutuu vakuutuksesi automaattisesti.

Mikäli lemmikilläsi ei ole henkivakuutusta, irtisano vakuutus samalla, kun toimitat meille viimeiset eläinlääkärikuitit.

Lemmikkini on menehtynyt, mutta minulla ei ole käsiteltäviä kuitteja eikä henkivakuutusta

Jos et lähetä korvaushakemusta, irtisanot vakuutuksesi helpoiten lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@agria.fi. Vakuutuksen irtisanomista varten tarvitsemme vakuutusnumerosi, jonka löydät vakuutuskirjeestäsi.

Lemmikilläni on uusi omistaja

Jotta lemmikki on jatkuvasti vakuutettu, kannattaa uuden omistajan ottaa yhteyttä meihin lemmikin nykyisen vakuutusnumeron kanssa. Siten voimme laatia uuden sopimuksen uuden omistajan kanssa ja purkaa vanhan sopimuksen. Lemmikillä kannattaa olla jatkuvasti vakuutus, sillä tauot vakuutusajassa voivat aiheuttaa, että vakuutus ei korvaa tiettyjen sairauksien aiheuttamia eläinlääkärikuluja.

Haluan irtisanoa vakuutukseni muusta syystä

Agrialla vakuutus on voimassa vuoden kerrallaan ja se uusitaan automaattisesti. Voit irtisanoa vakuutuksesi milloin vain, irtisanominen tulee aina tehdä kirjallisesti. 

Lähetä kirjallinen irtisanomisilmoitus, joka sisältää seuraavat tiedot:

  • Vakuutusnumerosi
  • Mistä päivästä alkaen vakuutus irtisanotaan
  • Miksi haluat irtisanoa vakuutuksen
  • Tilinumeron mahdollista vakuutusmaksun takaisinmaksua varten
Lähetä irtisanomisilmoitus osoitteeseen asiakaspalvelu@agria.fi