Vakuutuksen irtisanominen

Voit irtisanoa vakuutuksesi lemmikin myymisen tai menehtymisen yhteydessä. Mikäli haluat irtisanoa vakuutuksesi muista syistä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme kirjallisesti.

Lemmikkini on menehtynyt

Jos käsittelemme toimittamiasi kuitteja eläinlääkärikuluista tai jos olet lähettänyt henkivakuutuskorvaushakemuksen, emme päätä vakuutustasi ennen kuin asia on käsitelty. Kun henkivakuutuskorvaus on käsitelty, irtisanoutuu vakuutuksesi automaattisesti. Mikäli sinulla ei ole henkivakuutusta, irtisano vakuutus samalla, kun toimitat meille viimeiset eläinlääkärikuitit.

Lemmikkini on menehtynyt, mutta minulla ei ole käsiteltäviä kuitteja eikä henkivakuutusta

Jos et lähetä korvaushakemusta, irtisanot vakuutuksesi helpoiten lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@agria.fi. Vakuutuksen irtisanomista varten tarvitsemme vakuutusnumerosi, jonka löydät vakuutuskirjeestäsi.

Lemmikilläni on uusi omistaja

Jotta lemmikki on jatkuvasti vakuutettu, kannattaa uuden omistajan ottaa yhteyttä meihin lemmikin vakuutusnumeron kanssa. Siten voimme laatia uuden sopimuksen uuden omistajan kanssa ja purkaa vanhan sopimuksesi. Lemmikillä kannattaa olla jatkuvasti vakuutus, sillä tauot vakuutusajassa voivat aiheuttaa, että vakuutus ei korvaa tiettyjen sairauksien aiheuttamia eläinlääkärikuluja.

Haluan irtisanoa vakuutukseni muusta syystä

Lemmikkivakuutus on voimassa vuoden kerrallaan ja se uusitaan automaattisesti. Voit irtisanoa vakuutuksesi milloin vain. Ota yhteyttä meihin, jos haluat jostain syystä irtisanoa vakuutuksen tai ilmoittaa muutoksesta. 

Lähetä kirjallinen irtisanomisilmoitus, joka sisältää:

  • Vakuutusnumerosi
  • Miksi haluat irtisanoa vakuutuksen

Lähetä irtisanomisilmoitus osoitteeseen


info@agria.fi

tai

Agria Eläinvakuutus
PL 7320
00002 Helsinki