Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia Agria Eläinvakuutuksen hallinnoimia verkkosivuja. Selaamalla Agrian sivustoja ja/tai hyödyntämällä sivuillamme olevaa tietoa, hyväksyt käyttöehtomme.

Verkkosivuillamme esitellyille tuotteille ja palveluille on aina omat ehdot. Mikäli käyttöehdot ovat ristiriidassa tuotteen tai palvelun ehtojen kanssa, pätevät ensisijaisesti kyseisen tuotteen tai palvelun ehdot.

Agria pidättää oikeuden päivittää ja muokata käyttöehtoja. Agria pidättää myös oikeuden päivittää tai muuttaa verkkosivuja sekä keskeyttää tai muutoin rajoittaa niiden käyttöä.

Saatavuus Agrian verkkosivuilla

Verkkosivuillamme tarjoamamme tuotteet ja palvelut eivät ole saatavilla kaikille henkilöille. Agria pidättää oikeuden olla tarjoamatta tuotteitaan ja palveluitaan henkilöille, joiden Agria epäilee voivan toimia lakien tai muiden sääntöjen vastaisesti – tarvitsematta antaa syytä siihen.  

Oikeus hyödyntää verkkosivuilla annettua tietoa

Kaikki Agrian verkkosivuilla julkaistu tieto on tekijänoikeuslain alaista. Se tarkoittaa muun muassa, että verkkosivuilla julkaistun materiaalin kopiointi vaatii suostumuksen pyytämisen Agrialta – paitsi, jos verkkosivuilta tallennettu materiaali on tarkoitettu vain yksityiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön.

Agrian omistamia tuotemerkkejä tai muita tunnusmerkkejä ei saa käyttää ilman kirjallista suostumusta Agrialta. Agrian tuotemerkkejä, muita tunnusmerkkejä tai nimeä ei saa käyttää niin, että se tuottaa ”virheellisiä” hakutuloksia hakukoneissa, esimerkiksi piilotettuina avainsanoina tai niin kutsuttuina meta-tageina.

Linkittäminen

Agria ei vastaa Agrian sivuilla olevien muille verkkosivuille johtavien linkkien toiminnasta tai kyseisten verkkosivujen sisällöstä. Käyttäjä itse vastaa kyseisten verkkosivujen selaamisesta.

Muilta sivuilta Agrian sivuille linkittäminen on sallittua.

Integroitujen linkkien käyttö, eli linkkien, jotka hakevat ja näyttävät materiaalia Agrian verkkosivuilta, vaatii aina kirjallisen luvan Agrialta.

Vastuu

Kaikki Agrian verkkosivuilla oleva materiaali on – ellei muutoin ilmoiteta – tarkoitettu vain yleiseksi tiedoksi ja se ei ole tarkoitettu neuvonannoksi tai suosituksiksi. Kaikki materiaali ei aina välttämättä ole tarpeeksi päivitettyä tai yksityiskohtaista ja tiedoissa voi olla teknisiä puutteita tai muita virheitä. Käyttäjän tulee itse arvioida verkkosivuilta lukemansa tiedon sopivuus.

Vaikka Agria pyrkii aina pitämään verkkosivunsa viruksettomina, ei Agria voi taata, että verkkosivut ovat täysin ilman viruksia. Käyttäjän tulee siis omaksi hyväkseen käyttää tarvittavia turvatoimia sekä viruksentorjuntaohjelmaa ennen tiedostojen, ohjelmien tai muun tiedon lataamista.

Agria ei vastaa verkkosivujen käytöstä suorasti tai epäsuorasti johtuvista mahdollisista tapaturmista.