Agria Piilevät Viat
  • Kattaa hoitokulut ja henkivakuutuksen pennun myyntihintaan, maksimissaan 2000 euroon saakka
  • Voimassa 3 vuotta ja 3 kuukautta

Kasvattajalle

Koirankasvattajana voit ostaa piilevät viat –vakuutuksen pentuetta varten, jos sinulla ei jo ole Agria Jalostus –vakuutusta. Kun pentueen emällä on voimassa Agria Jalostushoitokulu-vakuutus saavat pennut automaattisesti vakuutuksen piileviä vikoja vastaan. Vakuutuksemme antaa kasvattajalle lisäturvaa piilevien vikojen osalta.

Piilevä vika on sairaus tai muu vika, joka on alkanut kehittymään ennen eläinlääkäritarkastusta ja koiranpennun myyntiä, mutta joka ei ole oireillut tai ollut tiedossa. Esimerkkejä piilevistä vioista koirilla ovat epämuodostunut sisäelin tai synnynnäinen palleatyrä.

Piilevät viat –vakuutus koostuu kahdesta osasta: henkivakuutuksesta ja hoitokuluvakuutuksesta. Vakuutusmäärä on sama kuin koiranpennun myyntihinta. Jotta vakuutus on voimassa, tulee myytävä koiranpentu olla eläinlääkärin tarkastama 6-12 viikon iässä.

Voimassa kolme vuotta

Piilevät viat –vakuutus on voimassa kolme vuotta ja kolme kuukautta koiran syntymän jälkeen.

Vakuutus astuu voimaan luovutuksesta tai viimeistään 12 viikon iässä alkaen edellyttäen, että koiranpentu on eläinlääkärin tarkistama 6 -12 viikon ikäisenä.

Jos piilevien vikojen hoitokustannukset ylittävät tämän vakuutuksen vakuutusmäärän, kattaa Agria loput hoitokustannukset, jos myös uudella omistajalla on koiralle Agrian vakuutus (katso ehdot). Uuden omistajan on kuitenkin tullut hankkia vakuutus koiralle ennen piilevän vian ilmenemistä.

Kasvattaja – jos olet kiinnostunut Piilevät viat -vakuutuksesta, ota yhteys alueesi edustajaan