Agria Piilevä vika


  • Kattaa hoitokulut ja henkivakuutuksen pennun myyntihintaan, maksimissaan 2 000 euroon saakka
  • Voimassa 3 vuotta ja 3 kuukautta

Turva kasvattajalle

Koirankasvattajana voit ottaa Agria Piilevä vika –vakuutuksen pentuetta varten. Agria Piilevä vika –vakuutus antaa lisäturvaa pentujen mahdollisten piilevien vikojen varalta.

Jos pentueen emälla on voimassa oleva Agria Jalostus Hoitokulu -vakuutus, saavat pennut automaattisesti myös Agria Piilevä vika –vakuutuksen. 

Agria Piilevä vika –vakuutus koostuu kahdesta osasta: henkivakuutuksesta ja hoitokuluvakuutuksesta. Vakuutusmäärä on sama kuin koiranpennun myyntihinta. Jotta vakuutus on voimassa, tulee myytävä koiranpentu olla eläinlääkärin tarkastama 6-12 viikon iässä.

Mikä on piilevä vika?

Piilevä vika on sairaus tai muu vika, joka on alkanut kehittymään ennen eläinlääkäritarkastusta ja koiranpennun myyntiä, mutta joka ei ole oireillut tai ollut tiedossa.

Esimerkkejä piilevistä vioista koirilla ovat epämuodostunut sisäelin tai synnynnäinen palleatyrä.

Voimassa yli kolme vuotta

Agria Piilevä vika –vakuutus on voimassa kolme vuotta ja kolme kuukautta koiran syntymän jälkeen.

Vakuutus astuu voimaan luovutuksesta tai viimeistään 12 viikon iässä alkaen edellyttäen, että koiranpentu on eläinlääkärin tarkistama 6 -12 viikon ikäisenä.

Jos piilevien vikojen hoitokustannukset ylittävät tämän vakuutuksen vakuutusmäärän, kattaa Agria loput hoitokustannukset, jos myös uudella omistajalla on koiralle Agrian vakuutus (katso ehdot). Uuden omistajan on kuitenkin tullut hankkia vakuutus koiralle ennen piilevän vian ilmenemistä.

Kasvattaja, jos olet kiinnostunut Agria Piilevä vika -vakuutuksesta, ota yhteys vakuutusedustajaan!