Koiravakuutus

Siirry suoraan:

Agria Eläinvakuutus tarjoaa kattavia koiravakuutuksia, jotka turvaavat koirasi sen koko elämän ajan. Meillä koirasi vakuuttaminen on helppoa ja turvallista!

Perusvakuutuksemme korvaa eläinlääkärikulut, jos koirasi sairastuu tai loukkaantuu. Voit myös hankkia koiralle henkivakuutuksen sekä valita sinulle ja koirallesi sopivia lisävakuutuksiamme. 

Osta vakuutus

Vakuutus Agrialla

Alennukset

Täytä yhteydenottopyyntö

Agria Hoitokulu

Hoitokuluvakuutus on useimman koiravakuutuksen perusta. Jos koirasi loukkaantuu tai sairastuu ja tulee viedä eläinlääkäriin hoidettavaksi, korvaa vakuutus vakuutuksen piiriin kuuluvan sairauden tai tapaturman tutkimus- ja hoitokulut.

Agria Hoitokulu kattaa myös vaikeammat hoidot, kuten implantit, syöpähoidot sekä nivelsairauksien ja hammassairauksien hoidon. Huomaathan, että implantteja, nivelsairauksia ja hammassairauksia koskevat lisäksi erityismääräykset koskien mm. lemmikin vakuuttamisikää.

Valitset vakuutusmääräksi 3 000 tai 6 000 euroa per vuosi. 

 • Sama vakuutusmäärä koiran koko elämän ajan
 • Vakuutus myös vanhoille koirille
 • Valitse sinulle sopivat omavastuut
 • Kattaa reseptilääkkeet 500 euroon saakka

Omavastuu on sinun maksettavaksesi jäävä summa.

Osta vakuutus

Vakuutusehdot

Säästä rahaa vakuutuksen avulla

Diagnoosi Kustannus Agria korvaa Omavastuu*
Välilevytyrän 
leikkaus
1 770 € 1 344 € 426 €
Nisä-
kasvain
750 € 528 €  222 €
Kohtu-
tulehdus
1 000 € 728 €  272 € 
Luun-
murtuma
1 200 € 888 €  312 € 

Nielty
esine

977 € 710 € 267 €

Keisarin-
leikkaus

1 400 € 1 048 € 352 €

* Esimerkkisummat on laskettu Agria Hoitokululla, jossa kiinteä omavastuu on 90 euroa ja osuus hoitokuluista 20% . Kustannukset ovat arvioita ja saattavat vaihdella klinikasta ja ajankohdasta riippuen.

Agria Henki

Agria Henki maksaa korvauksia, jos koirasi vahingoittuu tapaturman vuoksi, tai sairastuu niin pahasti, että se kuolee tai sitä ei eläinlääketieteellisen arvion perusteella enää pystytä hoitamaan ja se joudutaan lopettamaan. Voit saada korvauksia myös, jos koirasi on karannut tai varastettu, eikä koira löydy kolmen kuukauden sisällä. Koiran tulee siinä tapauksessa olla tunnistusmerkitty.

Korvauksen määrään vaikuttaa muun muassa koiran nykyinen markkina-arvo. Sekarotuisille ja koirille, jotka eivät ole Suomen Kennelliiton rekisterissä, on korvaus enimmillään 1500 euroa, mikäli koiralla ei ole meriittejä.

 • Voidaan hankkia tunnistusmerkitylle koiralle, joka on vähintään 6 viikon ikäinen
 • Voidaan täydentää lisävakuutuksilla

Vakuutusehdot

Osta vakuutus

Agria Jalostus

Agria tarjoaa kasvattajille kaksi jalostusvakuutusta: Agria Jalostus Hoitokulu ja Agria Jalostus Henki. Kyseisillä lisävakuutuksilla saat parhaan mahdollisen vakuutuksen, joka korvaa eläinlääkärikulut sekä mahdollisista piilevistä vioista tai jalostuskyvyn menetyksestä johtuvat kulut. Voit ostaa jalostuslisän Agria Hoitokulu tai Agria Henki -vakuutukseen.

 • Koiranpennun eläinlääkärikulut syntymästä lähtien
 • Kattaa pentueen eläinlääkärikulut 3 000 € asti
 • Voi korvata menetetyn jalostuskyvyn
 • Korvaa ylimääräisen keisarileikkauksen
 • Piilevät viat –vakuutus

Agria Kuntoutus

Agria Kuntoutus korvaa kuntoutuksen aiheuttamat kustannukset. Esimerkiksi nivelsairauden, nivelvaivan, murtuman, hermovaurion, tyrän, tai lihas- ja jännevaurion hoitamiseen määrätyn ja laillistetun eläinfysioterapeutin antaman: uimisen, hieronnan, venyttelyn ja juoksumattoharjoittelun. Voit valita vakuutuksen lisänä Agria Hoitokulu -vakuutukseen.

 • Korvaa jopa 600 € per vuosi
 • Korvaa 4 kuukauden yhtenäisen kuntoutuksen

Agria Hyötykäyttö

Jos koirasi on käyttökoira, kuten palvelus-, veto-, metsästys- tai agilitykoira, kannattaa sinun hankkia Agria Hyötykäyttö -lisävakuutus, jonka avulla saat korvauksia, jos koirasi menettää käyttötarkoituksensa pysyvästi, esimerkiksi sairauden tai tapaturman takia. Lisävakuutuksen avulla saat korvauksia myös, jos koirasi on karannut tai varastettu eikä sitä ole löydetty 30 vuorokauden sisällä. Voit ostaa Agria Hyötykäytön lisänä Agria Henki -vakuutukseen. 

 • Turvaa koiran käyttotarkoituksen menetyksen varalle
 • Palvelus-, veto-, metsästys- tai agilitykoiralle

Agria Vastuu

Vastuuvakuutus korvaa koiran aiheuttamia vahinkoja ulkopuoliselle henkilölle tai hänen omaisuudelleen. Voit hankkia Agria Vastuu -lisän Agria Hoitokulu tai Agria Henki -vakuutukseen.

Jos sinulla on kysyttävää vastuuvakuutuksesta, ota yhteyttä: claims.finland@krogius.com

Vakuutusehdot

 • Korvaa koiran aiheuttamia esine- ja henkilövahinkoja
 • Korvaa vahingot 85 000 € saakka
 • Omavastuu 150 €

Valitse sinulle sopivin omavastuu

Omavastuu on sinun maksettavaksesi jäävä osa eläinlääkärikuluista. Tämä pitää sisällään sekä hoito- että lääkekuluja. Voit itse vaikuttaa kuinka paljon maksettavaksesi jää valitsemalla sinulle sopivimman kiinteän omavastuun ja osuuden hoitokuluista.

Kiinteän omavastuun maksat vain kerran 125 päivän aikana, vaikka koira joutuisi eläinlääkäriin useamman kerran tai eri vaivojen takia. Jokaisesta käynnistä tulee maksaa tietty osuus hoitokuluista. 

Kiinteä omavastuu:

90 €, 160 €, 500 €

Osuus hoitokuluista:

20 %, 30 %

Esimerkki
Bella-koira on niellyt vieraan esineen ja on vietävä eläinlääkäriin. Esineen poistaminen Bellan vatsasta maksaa 1225 euroa. Vakuutuksen avulla Bellan isäntä ja emäntä maksavat vain 339 euron omavastuun ja Agria maksaa loput. Ilman vakuutusta tulisi omistajien maksaa koko summa itse.

Jos olet kasvattaja tai omistat muuten vain monta koiraa, tarjoaa Agria sinun ja koiriesi tarpeisiin räätälöityjä vakuutuksia. Agria Lauma on edullisin vakuutus sinulle, jolla on 10 tai enemmän koiraa. Koirankasvattajille tarjoamme vakuutuksen piilevien vikojen varalta. Räätälöityjä vakuutuksia ei voi ostaa verkossa, eli ota yhteyttä vakuutusedustajaan ja kysy lisää.

Agria Lauma

Agria Piilevät viat

Agria Tapaturma

 • Kuinka paljon koiravakuutus maksaa?
 • Milloin tarvitsen eläinlääkärintodistuksen?
 • Milloin voin muuttaa vakuutusmäärää?

Usein kysyttyjä kysymyksiä koiravakuutuksesta

FirstVet

FirstVet

Agria Hoitokulun vakuutusturvaan kuuluu nyt myös videopuheluita FirstVetin etäeläinlääkäreille. 

Lue lisää

Yhteydenottopyyntö

Haluatko vakuutustarjouksen?

Haluatko tietää lisää vakuutuksistamme ja apua sopivan vakuutuksen valintaan? Täytä yhteydenottolomake ja olemme sinuun yhteydessä!

Täytä yhteydenottolomake

Kasvattaja

Vakuutuksia kasvattajille

Agria tarjoaa kattavia vakuutuksia kasvattajille. 

Agria Jalostus