Koira

FirstVet
Agria app
Seuraa meitä
Tuoreimmat koira-artikkelit
Pentujen yleiset vaarat ja haaverit - miten toimia? Elämä pennun kanssa on ihanaa, mutta utelias ja vikkelä pentu voi myös ajautua moniin vaaratilanteisiin. Varsinkin ensimmäisen pennun omistajalle tulee usein tilanteita, joissa ei välttämättä tiedä miten tulee toimia:...
Vinkkejä syksyn metsälenkkejä varten Nyt syksy on kauneimmillaan ja mikä sen parempi tapa nauttia kauniista syysmaisemista ja lämpimästä syyssäästä kuin metsälenkki koiran kanssa! Tässä muutamia vinkkejä mukavaa ja turvallista metsäretkeä varten.
Kastanjat ja tammenterhot ovat koiralle vaarallisia Kastanjat ja tammenterhot voivat suurina määrinä syötyinä aiheuttaa koiralle oksentelua, ripulointia ja muita myrkytyksen oireita. Ole siis tarkkana, jos koirasi syö jotain syksyn kävelylenkkien aikana.
Varo koiralle myrkyllisiä sieniä Syksyllä moni ottaa koiran mukaan sienimetsään ja koiran voi jopa kouluttaa sienien etsintään. Mutta tietyt sienet ovat myrkyllisiä ja vaarallisia myös koirille, joten sienestäessä tulee olla tarkkana.
Lisää koira-artikkeleita
Usein kysyttyjä kysymyksiä
FirstVet

FirstVet

Agrian asiakkaana saat ilmaisia videopuheluita FirstVetin eläinlääkäreille. FirstVetin avulla saat eläinlääkärin apua missä vain, joka päivä klo 9-24. 

Lue lisää

Alennukset

Alennusta koiravakuutuksestasi

Agria Eläinvakuutuksen asiakkaana voit hyödyntää monia alennuksia.

Lue lisää

Kasvattaja

Vakuutuksia kasvattajille

Agria tarjoaa kattavia vakuutuksia kasvattajille. 

Agria Jalostus