Kissa-artikkeleita

Kissan ensiapu
8.11.2017 Kissanomistajana sinun kannattaa opetella ensiaputaitoja, jotta tiedät miten toimia tilanteessa kuin tilanteessa. Varmista ensin, että kissa hengittää ja sen syke on normaali. Tarkista sitten, onko kissalla vakavia ha...
Ulkoilu kissan kanssa
11.10.2017 Nyt syksy on kauneimmillaan ja mikä sen parempi tapa nauttia kauniista syysmaisemista ja lämpimästä syyssäästä kuin ulkoilemalla kissan kanssa! Tässä muutamia vinkkejä mukavaa ja turvallista ulkoilua varten.
Kissan madotus
11.9.2017 Kissan madotuksen tarve riippuu kissan elämäntyylistä ja kissan ruokavaliosta. Jos olet epävarma madotuksen tarpeellisuudesta, voi eläinlääkäri selvittää madotuksen tarpeen kissalta otetusta ulostenäytteestä. 
Kissan korvavaivat
3.9.2017 Kissan korvat koostuvat ulkokorvasta, välikorvasta sekä sisäkorvasta ja valitettavasti sairauksia voi ilmetä kaikissa kolmessa. Helpoiten korvavaivan tunnistaa näkyvillä olevassa ulkokorvassa.
Kissan nesteytys kesällä
10.8.2017 Kesähelteillä nesteytys on tärkeää, myös kissoille. Mutta miten kissan saa juomaan tarpeeksi vettä? Listaamme muutamia vinkkejä, joiden avulla teet veden juomisesta kissalle mieluisaa.
Kesän ensiapuvinkit kissoille
2.8.2017 Kesäisin moni sisäkissakin pääsee nauttimaan ulkoilmasta parvekkeella, pihalla tai kävelyllä. Mutta kesäisin kissalle voi myös herkemmin sattua ja tapahtua kaikenlaista. Olemme koonneet ensiapuvinkkejä kesän yleisimpi...
Kissalle vaarallisia kasveja
18.7.2017 Kissat pureskelevat ja syövät mielellään ruohon lisäksi myös muita kasveja. Osa kasveista on kissoille myrkyllisiä, ja niiden syöminen voi johtaa jopa kuolemaan. Ole siis tarkkana valitessasi huonekasveja kotiisi.&nbs...
Kesän vaaroja kissoille
26.6.2017 Kesäisin monet kissat viettävät paljon aikaa ulkona. Suomen luonto on suhteellisen vaaraton kissoille, mutta tiettyjä riskejä löytyy silti. Annamme vinkkejä, miten voit välttyä kesän tuomilta ongelmilta.
Kissan matkapahoinvointi
29.5.2017 Osa kissoista kärsii matkapahoinvoinnista autossa matkustaessaan. Totuta siis kissa autossa kulkemiseen hyvissä ajoin - varsinkin, jos haluat ottaa kissan pidemmille automatkoille.
Kyyn purema kissalla
11.5.2017 Kyykäärmeet alkavat nyt herätä talvihorroksesta, joten kissaomistajien kannattaa olla valppaina, erityisesti alueilla, joissa kyitä tavataan. Suurin osa lemmikeistä toipuu kyyn puremasta eläinlääkärikäynnin jälkeen, m...