Kissa

FirstVet
Agria app
Seuraa meitä
Tuoreimmat kissa-artikkelit
Kissanpentu tulee kotiin – yleiset vaaranpaikat ja haaverit – miten toimia? Elämä pennun kanssa on ihanaa, mutta utelias ja vikkelä pentu voi myös ajautua moniin vaaratilanteisiin. Kissat saattavat tipahtaa avoimeksi jääneestä ikkunasta tai parvekkeelta – tämän onnettomuuden voit ehkäistä hel...
Ulkoilu kissan kanssa Kesä alkaa taittua syksyyn ja mikä sen parempi tapa nauttia ihanasta säästä kuin ulkoilemalla kissan kanssa! Tässä muutamia vinkkejä mukavaa ja turvallista ulkoilua varten.
Aktivointivinkkejä sisäkissalle Toisinaan voi olla vaikea keksiä sisäkissalle hauskaa uutta tekemistä. Siksi olemme listanneet neljä hauskaa tekemistä, joiden avulla voit viihdyttää sisäkissaasi.
Tee ikkunoista ja parvekkeesta kissalle turvalliset Kissat istuskelevat mielellään parvekkeella, jossa voi tarkkailla lähiympäristöä ja samalla nauttia raikkaasta ilmasta. Parvekkeesta tulee kuitenkin ensin tehdä kissalle turvallinen verkottamalla.
Lisää kissa-artikkeleita
Usein kysyttyjä kysymyksiä
FirstVet

FirstVet

Agrian asiakkaana saat ilmaisia videopuheluita FirstVetin eläinlääkäreille. FirstVetin avulla saat eläinlääkärin apua missä vain, joka päivä klo 9-24. 

Lue lisää

Persialaiskissat ry

Persialaiskissat ry

Persialaiskissat ry:n jäsenenä saat 10% alennusta kissavakuutuksestasi.

Lue lisää

Kasvattaja

Vakuutuksia kasvattajille

Agria tarjoaa kattavia vakuutuksia kasvattajille. 

Agria Jalostus