Minna Huusko-Pitkänen

Hei, Olen Minna Huusko-Pitkänen Kajaanista. Olen ollut touhunnut eläinten parissa pienestä pitäen. Koiraharrastuksen aloitin vuonna 1997, aluksi leikkimielisissä koiranäyttelyissä sitten Junior Handler kilpailuissa , jonka jälkeen esitin omia sekä muiden koiria rotukehissä. Kennelnimen sain vuonna 2011. Ensimmäinen cardigan pentue syntyi lokakuussa 2012. Suoritin myös Kasvattaja-Akatemian vuonna 2015. Kasvattaja-Akatemia on Suomen arvostetuin koiran kasvatuksen käytäntöön pureutuva koulutus.​

Kasvatan pääsääntöisesti welsh corgi cardiganeja, tulevaisuuden haaveena olisi myös kasvattaa pitkä- sekä lyhytkarvaisia kääpiö- ja kaniinimäyräkoiria. Kotonani asustaa cardiganeja sekä yksi lyhytkarvainen kääpimäyräkoira, mopsi ja kiinanharjakoira. Lisäksi arkeamme ilahduttaa myös 2 kissaa sekä 4 undulaattia. 

Minut tavoittaa puhelimitse sekä sähköpostilla niin arkisin kuin viikonloppuisinkin sekä pyhäpäivisin aamusta iltaan. Jos en sillä hetkellä pääse vastaamaan, palaan asiaan mahdollisimman pian takaisin. 

 

Ota yhteyttä


Minna Huusko-Pitkänen, vakuutusedustaja
minna.huusko-pitkanen@ombud.agria.fi
044 9807917
Tykkää? 0 tykkäystä, ei arvosteltu 0 lukijasta 0 tykkäsi tästä, arvosana , NaN tähteä