Olen Mia Laamanen Lohjan Vappulasta ja kasvatan pienimuotoisesti bordercollieita kennelnimellä Kvarkin

Yritykseni AgileSolutions Oy tarjoaa myös valmennusta ja koulutusta pääsääntöisesti agilityssä sekä maahantuo agilityesteitä.

Eläimet ovat minulle sekä harrastus, työ että perhe, tällä hetkellä talossa on 6 eri-ikäistä bortsua. Kissoja ei vielä ole talossa, mutta etsinnässä on meidän perheeseen sopivat kissanpennut. Pääpaino koirien harrastuksessa on nyt paimennus, aiemmin vuosien ajan myös agility, toko, rauniopelastus, vepe ja flyball.

Harrastuksiini kuuluu myös monipuolinen luottamus- sekä yhdistystoiminta ja tuomarointi agilityssä sekä paimennuksessa.

Aktiivisena käyttökoiraharrastajana sekä kasvattajana ymmärrän koiraharrastajan, pennun ostajan ja kasvattajan eri tarpeet ja toiveet. Autan mielelläni löytämään Sinulle parhaan vakuutusturvan kaikkiin tilanteisiin. 

Voit olla minuun yhteydessä, kun tarvitset koirallesi tai kissallesi vakuutusturvaa tai Sinulla tulee vakuutusasioista jotain kysyttävää. Tavoitat minut sähköpostilla, puhelimitse, tekstiviestillä, messengerilla, whatsappilla tai missä koiratapahtumassa minut vain näet. Jos en heti pysty Sinulle vastaamaan niin palaan asiaan mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä


Mia Laamanen
vakuutusedustaja 
050 522 7133 
mia.laamanen@ombud.agria.fi