Olen Meiju Kangaskorte ja alunperin lähtöisin Lapista, nykyään asun Raahen maaseudulla perheeni ja lemmikkiemme kanssa. Kotiamme vartioi bullmastiffeja, keskiaasiankoira, bokseri ja ranskanbulldoggi. Niiden lisäksi laumaamme kuuluu kolme kissaa. Kasvatan pienimuotoisesti koiria kennelnimellä Blessed Beast’s. Rotuna tällä hetkellä vain bullmastiffi, myöhemmin mahdollisesti myös ranskanbulldoggi ja keskiaasiankoira.

Blessed Beast's Tmi - nimen alla toimii yritykseni, jonka toimintaan kuuluu vakuutusedustuksen lisäksi VIPstoren jälleenmyynti. Olen myös kehätoimitsijana Pohjois-Pohjanmaan kennelpiirissä.

Tavoitat minut sekä arkisin että viikonloppuisin ja tarvittaessa myös iltaisin. Jos en ehdi juuri silloin vastaamaan puhelimeen, niin soitan sinulle takaisin heti kun se on mahdollista. Voit myös laittaa viestillä soittopyynnön ja mitä asiasi koskee, niin osaan tarvittaessa etsiä vastaukset sinulle valmiiksi. Autan sinua valitsemaan juuri sinun tarpeillesi sopivimman vakuutuksen, etkä maksa turhasta.

Kotisivuni löydät osoitteesta: https://www.blessedbeasts.fi

Ota yhteyttä


Meiju Kangaskorte, vakuutusedustaja
meiju.kangaskorte@ombud.agria.fi
040 164 3788