Heli Kantola

Tervehdys täältä Kalajoelta, Pohjois-Pohjanmaalta!

Olen Heli Kantola, koirankasvattaja ja aktiivinen yhdistys- ja järjestötoimija. Kasvatan harmaita norjanhirvikoiria kennelnimellä Riistankauhun ja omasta häkistä löytyy tällä hetkellä kolme arjen harmaata, Hilla ja kaksi omaa kasvattia Akartti ja Bahis. Vapaa-aika meneekin erilaisissa koiraharrasteissa näiden kanssa touhutessa metsällä, hirvenhaukkukokeissa ja näyttelyissä. Kissan paikkaa talossa ylläpitää Pekka Kissa (egonsa mukaan isolla kirjaimella).

Hevosharrastus on jäänyt vuosien saatossa vähemmälle, koiraharrasteiden viedessä etenevässä määrin vapaa-aikani ja voitaisiin kai jo puhua, että koirat ovat meillä elämäntapa.

Olen myös aktiivisesti mukana metsästysseuramme toiminnassa, Suomen Harmaahirvikoirajärjestön lehden toimituksessa ja teen lisäksi Kennelliiton valtuuttamana tunnistusmerkintöjä mikrosirulla koirille.

Voit olla minuun yhteydessä, jos tarvitset koirallesi vakuutusturvaa tai sinulla tulee vakuutusasioista jotain kysyttävää. Tavoitat minut arkisin ja viikonloppuisin sähköpostilla, puhelimitse, viestillä, messengerissä, whatsappilla… Jos en pääse vastaamaan puheluusi, soitan sinulle mahdollisimman pian takaisin!

Ollaan yhteyksissä!

Kotisivut: www.riistankauhun.net

 

Ota yhteyttä


Heli Kantola, vakuutusedustaja
heli.kantola@ombud.agria.fi
044-2454 551

 

Tykkää? 4 lukijasta 4 tykkäsi tästä, arvosana , 5 tähteä