Klinikkakäynti henkilökunnalle

Edustajakäynti

Olisitteko kiinnostuneita kuulemaan lisää Agria Eläinvakuutuksesta edustajakäynnin merkeissä? Edustajakäynti tarkoittaa, että vakuutusedustajamme tulee käymään klinikallanne teille sopivana ajankohtana ja kertoo käynnin yhteydessä vakuutuksistamme, toimintatavastamme ja ehdoistamme.

Käynnin kesto on noin 30-60 min.

Tarjoamme kaikille eläinlääkäreille ja pieneläinhoitajille alennuksen kaikista vakuutuksistamme. Alennuksen saatte ostamalla vakuutuksen edustajaltamme.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@agria.fi ja liitä viestiin teille sopivat ajankohdat niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Agrian klinikkakäynti

Haluaisitteko lisätietoa Agriasta ja toimintavoistamme? Maajohtajamme ja asiantuntijaeläinlääkärimme tulevat mielellään käymään klinikallanne ja vastaavat kaikkiin kysymyksiinne.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen eläinlääkärillemme ja kirjoita viestiin klinikkakäynnin toivottu ajankohta niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!


Agria mukaan klinikkapäivälle

Haluaisitteko Agrian mukaan klinikkapäivillenne? Tulemme mielellämme kertomaan asiakkaillenne Agrian eläinvakuutuksista, toimintatavasta ja ehdoista!

Asiakkaat ja henkilökunta voivat samalla ostaa meiltä vakuutuksia. Tarjoamme kaikille eläinlääkäreille ja pieneläinhoitajille jatkuvan alennuksen kaikista vakuutuksistamme.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@agria.fi ja kirjoita viestiin klinikkapäivän ajankohta niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!