Kenttä: Koira Artikkeleita uiminen

Koiran vesihäntä

Jos koira on altistunut kylmälle uimisen jälkeen tai viettänyt kauan aikaa sateessa, voi koiralle tulla vesihäntä, tai uimarin häntä. Vesihäntä on yleinen koiraroduilla, jotka rakastavat uimista, kuten noutajilla ja spanieleilla.

Artiklar
Koiran sinilevämyrkytys

Onko koira rantapäivän jälkeen levoton ja oksentelee, huojuu ja tärisee? Ota siinä tapauksessa välittömästi yhteyttä eläinlääkäriin, sillä koiralla voi olla sinilevämyrkytys. Sinilevän myrkky voi johtaa koiran menehtymiseen jopa tunnin kuluessa. 

Artiklar
Koiran kanssa uiminen

Osa koirista rakastaa vettä ja uimista yli kaiken ja ryntää veteen heti tilaisuuden tullen. Uiminen onkin paitsi hyvää liikuntaa koiralle niin myös hyvä tapa viilentää koiraa kuumana kesäpäivänä. Listaamme muutamia vinkkejä, joiden avulla uiminen sujuu turvallisesti.

Artiklar
Mökillä koiran kanssa

Mitä kaikkea koiralle kannattaa pakata mukaan mökille? Millaisia haavereita mökillä voi sattua koiralle? Listaamme vinkkejä koiralle turvallista mökkireissua varten.

Artiklar
Hukkuminen

Suurin osa koirista osaa uida luonnostaan, ja ne ovat taitavia uimareita. Koira saattaa kuitenkin pudota veteen heikon jään pettäessä, ja sen voi olla vaikea päästä itse ylös. Myös uima-altaasta koiran voi olla vaikea kiivetä ylös omin avuin. 

Artiklar