Kenttä: Koira Artikkeleita talvi

Koira heikoilla jäillä

Ihana talvinen kävelylenkki voi hetkessä muuttua painajaiseksi, jos koira juoksee heikoille jäille. Agrian tilastojen mukaan suurin osa koirien hukkumistapauksista tapahtuu talviaikana, kun jää ei olekaan niin kestävää kuin miltä se näyttää. Kerromme tässä artikkelissa miten toimia, jos koira menee heikoille jäille tai putoaa jäihin.

Artiklar
Pidä huolta koiran tassuista talvella

Lumi, jää ja pakkanen laittavat koiran tassut koetukselle talviaikaan. Pidä huoli koiran tassuista vinkkiemme avulla.

Artiklar
Koiralle vaaralliset jouluherkut

Jouluruoka on tärkeä osa joulun odotusta sekä joulunviettoa. Moni haluaa hemmotella koiraansa jouluna ja antaa myös koiralle jouluherkkuja. Monet joulupöydän antimista ovat kuitenkin koiralle vaarallisia, eli valitse herkkupalat tarkkaan tai suosi koirille tarkoitettuja herkkupaloja.

Artiklar
Talvivinkkejä

Talvi on ihanaa aikaa, mutta pakkanen ja lumi tuovat mukanaan myös tiettyjä haasteita - sekä koiralle että omistajalle. Listaamme talvivinkkejä, joiden avulla koirasi voi nauttia talvesta mukavasti ja turvallisesti.

Artiklar
Uusivuosi koiran kanssa

Uudenvuoden aattona ja toisinaan myös sitä edeltävinä päivinä raketit paukkuvat. Juhlavat ilotulitteet ovat kuitenkin monen koiran painajainen. Tässä muutamia vinkkejä miten voitte koirasi kanssa viettää uutta vuotta mahdollisimman mukavasti.

Artiklar