Kenttä: Koira Artikkeleita aktivointi

Tarvikkeita uudelle koiralle

Mitä kaikkea kotiin tulisi hankkia uutta koiraa varten? Koirille on vaikka mitä erilaisia tarvikkeita ja siksi olemme keränneet tähän tärkeimmät tavarat, jotka kannattaa hankkia kotiin ennen kuin uusi koira tai koiranpentu kotiutuu.

Artiklar
Polkupyöräily koiran kanssa

Pyöräily koiran kanssa on erinomainen tapa kuntoilla sekä koiralle että omistajalle. Ennen pitempiä pyörälenkkejä koira tulee ensin vähitellen totuttaa pyörän vieressä kulkemiseen. Annamme vinkkejä, miten aloittaa koiran kanssa pyöräily ja miten teet siitä molemmille mukavan yhteisen harrastuksen. 

Artiklar
Kevätvinkkejä koiranomistajille

Kevään tullen ilma lämpenee ja päivät muuttuvat valoisemmiksi. Niiden tuoman lisäenergian ansiosta moni koiranomistaja haluaa olla aktiivisempi koiransa kanssa. Ota koira mukaan pyöräretkelle, käykää koiran kanssa joku uusi kurssi tai viettäkää muuten vain enemmän aikaa ulkona.

Artiklar
6 tapaa aktivoida koiraa

Aktivointi on koiralle hyväksi: koira pääsee käyttämään päätään, kokemaan onnistumisen iloa ja oppimaan uusia taitoja. Annamme kuusi aktivointivinkkiä, jotka on helppo toteuttaa kotona tai ulkona. Suurimpaan osaan apuvälineiksi riittää kourallinen koiran herkkuja tai lelu sekä muutamia kotoa löytyviä esineitä.

Artiklar
Koiran kanssa juokseminen

Juokseminen on hyvä ja hauska harrastus sekä koiralle että omistajalle. Listaamme muutamia vinkkejä, joiden avulla saat koirastasi parhaan juoksukaverin.

Artiklar
Koira apuna kantarellien poiminnassa

Sienestys on hauska aktiviteetti myös koirille. Sienestäessä koira pääsee käyttämään nenäänsä ja auttamaan sinua löytämään kantarelleja. Kantarellien etsimiseen liittyy monta etua: se on hyvä aktivointitapa koiralle, koira saa pitkän metsälenkin ja sinä itse saat suuremman kantarellisaaliin.

Artiklar
Leikkejä koiranpennun kanssa

Koiranpennun kanssa leikkiminen parantaa sinun ja koirasi välistä yhteyttä, kommunikaatiota ja suhdetta. Leikin aikana pentu oppii olemaan aktiivinen ja passiivinen sekä seuraamaan ohjeita ja sääntöjä. Leikkimiseen liittyy siis hauskanpidon lisäksi monia hyötyjä.

Artiklar
Koiran aktivointi

Aktivointi on laaja käsite, joka kattaa muun muassa kävelyä, temppujen harjoittelua, erilaisia aktiviteetteja, harjoituksia ja koiraharrastuksia. Annamme vinkkejä miten voit aktivoida koiraasi.

Artiklar