Agria Jalostus Hoitokulu

Agria Jalostus Hoitokulu -vakuutukseen kuuluu mm.:
  • Pentueen pentujen hoitokulut 3000 € saakka
  • Ylimääräinen keisarileikkaus
  • Hedelmällisyystutkimus
  • Piilevät viat

Nartun hoitokulut

Agria Hoitokulu kattaa yhden keisarileikkauksen per narttu, mutta Agria Jalostus Hoitokulun avulla saat yhden ylimääräisen keisarileikkauksen samalle nartulle. Agria Jalostus kattaa myös mahdolliset hedelmällisyystutkimukset.

Pentujen hoitokulut

Voit saada korvauksia pentujen hoitokuluista pentujen syntymästä niiden luovutukseen, enintään 4 kuukauden ajan.

Agria Jalostus voi kattaa myös perillisen sairauden tai vaurion aiheuttamat hoitokulut.

Piilevät viat

Jos nartulla on Agria Jalostus, kuuluu pennuille automaattisesti Agria Piilevät Viat –vakuutus. Piilevät viat –vakuutus koostuu kahdesta osasta: henkivakuutuksesta ja hoitokuluvakuutuksesta. Vakuutus on voimassa ensimmäiset kolme vuotta ja kolme kuukautta mikäli emän Jalostus Hoitokulu -vakuutus pidetään voimassa koko tämän ajan. Vakuutusmäärä on sama kuin pennun myyntihinta, mutta enintään 3 000 euroa per pentu.


 

Agria Jalostus Henki

Agria Jalostus Henki kattaa mm.:
  • Sterilisaation
  • Steriiliyden
  • Jalostuskyvyn menetyksen perinnöllisen sairauden takia

Menetetty jalostuskyky

Voit saada korvauksia jopa henkivakuutusmäärän verran, jos narttukoirasi steriloidaan ja kastrointi on Agria Hoitokulu korvattava. Voit myös saada korvauksia, jos koirasi on steriili tai menettää pysyvästi jalostuskykynsä perinnöllisen sairauden takia. Huomioi, että se edellyttää, että nartullasi on henkivakuutus.

Oletko kasvattaja ja kiinnostunut vakuutuksistamme?

Saat sinulle kuuluvat alennukset ja lisätietoja kasvattajille suunnatuista vakuutuksista edustajamme kautta. Ota yhteyttä!