Haastattelussa Kirsi Salmijärvi

Kirsi Salmijärvi Severi-koiransa kanssa Suomen Kennelliiton toimiston edessä.

Agria Eläinvakuutus on ollut toiminnassa Suomessa kesäkuusta lähtien. Yksi tärkeimmistä tekijöistä toiminnan aloittamisen kannalta oli yhteistyö Suomen Kennelliiton kanssa. Haastattelussa Suomen Kennelliiton osastopäällikkö Kirsi Salmijärvi.

Miksi Kennelliitto on valinnut juuri Agria Eläinvakuutuksen yhteistyökumppanikseen?

Meille yksi tärkeimmistä syistä on, että Agria on vakuutusyhtiö, joka keskittyy ainoastaan eläinten vakuuttamiseen. Toinen keskeinen syy on se, että Agria on Ruotsissa ollut toiminnassa jo pitkään ja siitä syystä tunnettu ja vakaa toimija Pohjoismaissa.

Mitä Agria voi tarjota Kennelliiton jäsenille?

Agria tarjoaa laajan ja kattavan valikoiman erilaisia vakuutuksia erilaisissa käyttötarkoituksissa oleville koirille. Siten jokainen voi räätälöidä parhaan mahdollisen vakuutuksen omia tarpeitaan varten.

Monet Agrian tuotteista ovat täysin uusia Suomessa, kuten esimerkiksi kasvattajille suunnatut tuotteet ja Kennelliiton jäsenetuna tarjottava pentujen henkivakuutus. Lisäksi uutuutena on Agrian hoitokuluvakuutuksen korkea korvausmäärä, joka on 3000€ tai 6000€.

Kaikki Kennelliiton jäsenet saavat myös Agrialla 10% jäsenalennuksen.

Miksi lemmikin vakuuttaminen on tärkeää?

Mielestäni on tärkeää, että sairauden tai tapaturman sattuessa lemmikinomistajalla on mahdollisuus tarjota parasta mahdollista hoitoa lemmikilleen - kustannuksista huolimatta. Vakuutus antaa turvaa, jotta lemmikki saa aina tarvitsemaansa hoitoa.

Suomessa koiran asema on todella hyvä ja koira on monelle perheenjäsen. Siitä syystä lemmikinomistajat ovat valmiita panostamaan lemmikkiensä hyvinvointiin.

Miten vietät kesää koirasi kanssa?

Kesällä ulkoilemme paljon ja käymme uimassa, sillä koirani Severi rakastaa uimista. Lisäksi treenaamme tottelevaisuutta ja metsäjälkeä ja eiköhän sitä muutamassa näyttelyssäkin piipahdeta.

Kesän muistilista

  • Pidä aina raikasta vettä koirasi saatavilla
  • Älä ikinä jätä koiraa kuumaan autoon
  • Lämpöhalvaus voi uhata myös kovasti treenaavaa tai lenkkeilevää koiraa – treenaa ja ulkoile kesällä koiran ehdoilla
Tykkää? 0 tykkäystä, ei arvosteltu 0 lukijasta 0 tykkäsi tästä, arvosana , NaN tähteä