Suomen Palveluskoiraliitto on Suomessa toimiva palvelus- ja pelastuskoiratoiminnan keskusjärjestö, joka toimii yhteistyössä muiden koirajärjestöjen sekä koiraa käyttävien viranomaisten kanssa. Jäseninä Palveluskoiraliitossa ovat palvelus- ja pelastuskoiratoimintaa harrastavat koirayhdistykset ja rotujärjestöt. Lisäksi toiminnan piiriin kuuluu avoimia lajeja (TOKO, rally-toko, koiratanssi), sekä luonteen- ja käyttäytymisenarviointi (luonnetesti ja MH-luonnekuvaus).

”Palveluskoiraliiton kannalta on hieno asia, että saimme eläinvakuutusasiantuntijan yhteistyökumppaniksemme. Yhteistyösopimus tuo etuja muun muassa Virkku-korttilaisille, mikäli he päättävät hankkia eläinvakuutuksen Agrian kautta”, Palveluskoiraliiton puheenjohtaja Mika Laaksonen toteaa.

Agria Eläinvakuutus on Suomessa vuonna 2016 aloittanut eläinvakuuttamisen asiantuntijayhtiö, joka tarjoaa eläinvakuutuksia eri koiraroduille, eri tarpeisiin niin kasvattajille kuin muille koiranomistajille.

Yhteistyön perimmäinen tavoite on ulottaa vakuutustuotteemme Palveluskoiraliiton hallinnoimia lajeja harrastaville ja niissä kilpaileville. Yhteistyön kautta pyrimme lisäämään tietoisuutta vakuuttamisen tärkeydestä, sekä eri tavoin tukemaan Palveluskoiraliittoa turvallisen harrastamisen mahdollistamisessa mm. koulutusten ja seminaarien muodossa.

”Olen erittäin vaikuttunut Palveluskoiraliiton laajasta toiminnasta, sekä siitä osaamisesta mitä liitolla on. Agrian tavoite on luoda turvaa eläimille ja ihmisille ja koen, että Palveluskoiraliitto on samalla asialla, luomassa puitteita ja mahdollisuuksia laajaan eri lajien kirjon turvalliseen harrastamiseen ja eri lajeissa kilpailuun. Toivon, että eri Palveluskoiralajien harrastajat hyödyntävät yhteistyön mukanaan tuomia jäsenetuja.”, kertoo Agria Eläinvakuutuksen maajohtaja Anna Linder.


Agria Eläinvakuutuksen edut Virkku-jäsenille:

  • Virkku-jäsen saa 10% alennuksen Agrian koiravakuutuksista*
  • Virkku-jäsen saa Agria Vastuu -vakuutuksen maksutta Agria Koirarotuvakuutuksen kanssa otettuna.
  • Virkku-jäsenelle Agria Vastuu voidaan myöntää myös ainoana vakuutusturvana.

*Alennus ei koske Agria Lauma-, Agria Tapaturma-, Agria Vastuu, tai Agria Piilevä Vika vakuutusta. Alennusta ei voi yhdistää Kennelliiton jäsenalennukseen.