Agria tekee yhteistyötä Suomen Agilityliiton kanssa

Agria Eläinvakuutus on solminut yhteistyösopimuksen Suomen Agilityliiton kanssa. Tammikuusta 2017 lähtien saat Suomen Agilityliiton lisenssinhaltijana 10% alennuksen Agrian koiravakuutuksesta.

Suomen Agilityliitto juhli tänä vuonna 10-vuotispäiväänsä. Tällä hetkellä Suomessa on noin 13 500 agilityn harrastajaa, tai agilitaajaa, ja agilityn harrastajien määrä selvästi kasvussa ja uusia harrastajia tulee vuosi vuodelta lisää.

Mitä odotatte tältä yhteistyöltä?

- Olemme erittäin tyytyväisiä, että juuri Agria on ensimmäinen vakuutusyhtiöyhteiskumppanimme. Uskon, että meille syntyy hyvä yhteistyö ja voimme tukea toinen toisiamme koira-asioiden ja koiraharrastajien etujen ajamisessa, kertoo Sirpa Sippola, Suomen Agilityliiton toiminnanjohtaja.

- Olen iloinen siitä, että Suomen Agilityliitto lähti kanssamme yhteistyöhön ja näen, että Agrialla on paljon tarjottavaa Suomen urheilukoirille. Yhteistyön kautta meillä on mahdollisuus tukea turvallista harrastamista urheilukoirien kanssa. Odotan innolla myös vuotta 2018, jolloin agilityn Pohjoismaiset mestaruuskilpailut järjestetään Suomessa, jolloin Agria näkyy agility-urheilun Pohjoismaisena kumppanina, kertoo Anna Linder, Agria Eläinvakuutuksen maajohtaja.

Agility ja vakuutukset

- Agility on todella vauhdikas ja nopeatempoinen laji. Koiran nopeudet radalla ovat huikeita ja silloin saattaa myös tulla loukkaantumisia. Siitä syystä koiralla on hyvä olla vakuutus, kertoo Sirpa Sippola.

- Agilitykoiran terveyden ylläpitäminen on harrastajille hyvin tärkeää. Koiran terveys tulee tarkistaa jo ennen lajin aloittamista, muun muassa varmistaa, ettei koiralla ole mitään selkäongelmia. Yleensä agilitykoiria huolletaan erittäin hyvin ja viedään aina tarvittaessa eläinlääkäriin tutkittavaksi ja hoidettavaksi. Toivottavasti agilityharrastajat tarttuvat tarjoamaamme etuun ja löytävät itselleen sopivan vakuutuksen, jatkaa Sirpa Sippola.

Agrian maajohtaja Anna Linder, joka itsekin harrastaa agilitya, suosittelee agilitykoiralle seuraavaa:

- Suosituksemme on, että agilitykoiralle otetaan Agria Hoitokuluvakuutus ja siihen Agria Kuntoutus -lisäturva, sekä Agria Henki ja siihen lisänä Agria Hyötykäyttö. Siten vakuutus kattaa sairauksien ja vammojen aiheuttamien kulujen lisäksi myös koiran kuntoutuksen, jos koira loukkaantuu tai vammautuu. Agria Hyötykäyttö –lisävakuutuksen avulla vakuutus korvaa koiran henkivakuutusmäärän, jos koira loukkaantuu tai sairastuu niin, ettei sitä voi enää käyttää agilityssä.

1.1.2017 alkaen Suomen Agilityliiton lisenssinhaltijat saavat Agrian koiravakuutuksesta 10% alennuksen.
Tykkää? 0 tykkäystä, ei arvosteltu 0 lukijasta 0 tykkäsi tästä, arvosana , NaN tähteä