Koira-artikkeleita

Koiran virtsatietulehdukset
31.12.2017 Koirat voivat ihmisten tapaan saada tulehduksia virtsateihin tai virtsarakkoon. Tartunnan saanut koira virtsaa tavallista useammin ja virtsaaminen voi olla koiralle kivuliasta. 
Vinkkejä turvalliseen jouluun
21.12.2017 Joulu on pian täällä ja olemme keränneet muutamia vinkkejä, joiden avulla joulu sujuu koiran kanssa mahdollisimman rauhallisesti ja turvallisesti.
Joulupyhien aukioloajat
20.12.2017 Alla listaamme Agrian asiakaspalvelun ja korvauspalvelun aukioloajat joulupyhien aikana. Suorakorvauspalvelu on käytössä, kun korvauspalvelumme on avoinna.
Koiralle vaaralliset jouluherkut
13.12.2017 Jouluruoka on tärkeä osa joulun odotusta sekä joulunviettoa. Moni haluaa hemmotella koiraansa jouluna ja antaa myös koiralle jouluherkkuja. Monet joulupöydän antimista ovat kuitenkin koiralle vaarallisia, eli valitse ...
Talvivinkkejä
1.12.2017 Talvi on ihanaa aikaa, mutta pakkanen ja lumi tuovat mukanaan myös tiettyjä haasteita - sekä koiralle että omistajalle. Listaamme viisi talvivinkkiä, joiden avulla koirasi voi nauttia talvesta mukavasti ja turvallisesti.
Näin tunnistat koiran korvaongelmat
6.11.2017 Vältyt monilta koirien korvavaivoilta parhaiten tarkistamalla koiran korvat tasaisin väliajoin. Jos korva haisee pahalle tai siellä on tummaa eritettä, saattaa korva olla tulehtunut ja silloin kannattaa korva tutkia t...
Vinkkejä syksyn metsälenkkejä varten
16.10.2017 Nyt syksy on kauneimmillaan ja mikä sen parempi tapa nauttia kauniista syysmaisemista ja lämpimästä syyssäästä kuin metsälenkki koiran kanssa! Tässä muutamia vinkkejä mukavaa ja turvallista metsäretkeä varten.
Muista koiran heijastimet!
26.9.2017 Syksyn tullen ja iltojen pimentyessä on tärkeää muistaa ottaa heijastimet ja turvavalot käyttöön, sekä koiralle että itselle. Listaamme muutamia vinkkejä, joiden avulla ulkoilet turvallisesti koiran kanssa myös pimeällä.
Koiran madotus
5.9.2017 Koiran madotuksen tarve riippuu koiran elämäntyylistä. Vapaana metsässä liikkuva koira, joka pääsee syömään esim. kuolleita jyrsijöitä, perkuujätteitä, ym. kannattaa madottaa säännöllisesti. Muutoin aikuinen koira kan...
Koirien terveellisiä kesäherkkuja
8.8.2017 Kesällä on ihana herkutella ja hemmotella koiraa kesäherkuilla. Liika herkuttelu ei kuitenkaan ole koiralle hyväksi, sillä suuret määrät rasvaisia herkkuja voi lihottaa koiraa. Sokeripitoiset herkut taas eivät ole hyv...