Agria Piilevät Viat
  • Kattaa hoitokulut ja henkivakuutuksen pennun myyntihintaan, maksimissaan 2000 euroon saakka
  • Voimassa 3 vuotta ja 3 kuukautta

Kasvattajalle

Kissankasvattajana voit ostaa piilevät viat –vakuutuksen pentuetta varten, jos sinulla ei jo ole Agria Jalostus –vakuutusta. Kun pentueen emollä on voimassa Agria Jalostus hoitokuluvakuutus saavat pennut automaattisesti vakuutuksen piileviä vikoja vastaan. Vakuutuksemme antaa kasvattajalle lisäturvaa piilevien vikojen osalta.

Piilevä vika on sairaus tai muu vika, joka on alkanut kehittymään ennen eläinlääkäritarkastusta ja kissanpennun myyntiä, mutta joka ei ole oireillut tai ollut tiedossa. Esimerkkejä piilevistä vioista kissoilla ovat epämuodostunut sisäelin tai synnynnäinen kuurous.

Piilevät viat –vakuutus koostuu kahdesta osasta: henkivakuutuksesta ja hoitokuluvakuutuksesta. Vakuutusmäärä on sama kuin kissanpennun myyntihinta. Jotta vakuutus on voimassa, tulee myytävä kissanpentu olla eläinlääkärin tarkastama 11-16 viikon iässä.

Voimassa kolme vuotta

Piilevät viat –vakuutus on voimassa kissan ensimmäisten kolmen vuoden ja kolmen kuukauden ajan.

Vakuutus astuu voimaan 12 viikon iästä alkaen edellyttäen, että kissanpentu on eläinlääkärin tarkistama 11-16 viikon ikäisenä.

Jos piilevien vikojen hoitokustannukset ylittävät tämän vakuutuksen vakuutusmäärän, kattaa Agria loput hoitokustannukset, jos myös uudella omistajalla on kissalle Agrian vakuutus. Uuden omistajan on kuitenkin tullut hankkia vakuutus kissalle ennen piilevän vian ilmenemistä.

Kasvattaja – jos olet kiinnostunut Piilevät viat -vakuutuksesta, ota yhteys alueesi edustajaan