Agria Jalostus Hoitokulu

Agria Jalostus Hoitokulu -vakuutukseen kuuluu:
  • Pentujen hoitokulut
  • Ylimääräinen keisarileikkaus
  • Hedelmällisyystutkimus
  • Piilevät viat

Pentujen hoitokulut

Voit saada korvauksia pentujen hoitokuluista pentujen syntymästä niiden luovutukseen, enintään 4 kuukauden ajan.

Agria Jalostus voi kattaa myös perillisen sairauden tai vaurion aiheuttamat hoitokulut.

Piilevät viat

Jos naaraskissalla on Agria Jalostus, kuuluu kissanpennuille automaattisesti Agria Piilevät Viat –vakuutus. Piilevät viat –vakuutus koostuu kahdesta osasta: henkivakuutuksesta ja hoitokuluvakuutuksesta. Vakuutus on voimassa ensimmäiset kolme vuotta ja kolme kuukautta mikäli kissaemon Jalostus Hoitokulu -vakuutus on voimassa koko tämän ajan. Vakuutusmäärä on sama kuin pennun myyntihinta, mutta enintään 2000 euroa per pentu.

Agria Jalostus Henki

Agria Jalostus Henki -vakuutus kattaa:
  • Sterilisaation
  • Steriiliyden
  • Jalostuskyvyn menetyksen perinnöllisen sairauden takia

Menetetty jalostuskyky

Voit saada korvauksia jopa henkivakuutusmäärän verran, jos naaraskissasi steriloidaan ja kastrointi on Agria Hoitokulun korvattava. Voit myös saada korvauksia, jos kissasi on steriili tai menettää pysyvästi jalostuskykynsä perinnöllisen sairauden takia. Huomioi, että se edellyttää, että nartullasi on henkivakuutus.

Kissanpennun henkivakuutus

Jos kissanpentu menehtyy tai joudutaan lopettamaan sairauden tai onnettomuuden takia ennen luovutusikää, voit saada 300 euron korvauksia per kissanpentu. Huomioi, että korvaus voidaan maksaa ainoastaan, jos kissanpennulla on ollut henkivakuutus ja koskee 5-15 viikon ikäisiä pentuja.

Oletko kasvattaja ja kiinnostunut vakuutuksistamme?

Saat sinulle kuuluvat alennukset ja lisätietoja kasvattajille suunnatuista vakuutuksista edustajamme kautta. Täältä löydät sinua lähinnä olevan edustajan yhteystiedot.