Eläinlääkäreille

Siirry suoraan:

Lomakkeet eläinlääkärintodistuksiin:

Eläinlääkärintodistus

Pennun eläinlääkärintodistus

Pyydämme käyttämään yllä olevia lomakkeita tai muuta yhtä kattavaa pohjaa eläinlääkärintarkastuksessa.

Agrian suorakorvausklinikaksi?

Haluatteko tarjota Agrian suorakorvausta klinikallanne? Täytä suorakorvausklinikkalomake ja lähetä se meille osoitteeseen suorakorvaus@agria.fi tai postitse osoitteeseen:

Agria Eläinvakuutus
Metsänneidonkuja 6
02130 Espoo

Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian!

 

Milloin emme voi tarjota suorakorvausta

Agrialla on aina oikeus päättää sovelletaanko yksittäisessä asiassa suorakorvausta. Agrialla ja eläinklinikalla on oikeus olla tarjoamatta tai suorittamatta suorakorvausta seuraavista syistä:

 • Kellonaika - suorakorvauspalvelu on avoinna arkisin klo 09-16:30
 • Maksamaton vakuutus
 • Ehtojen vaatima pentutarkastus, eläinlääkärintarkastus tai vakuutushistoria puuttuu
 • Korvauspäätös vaatii lisäselvitystä (esimerkiksi sairauden/vamman alkamisajankohta, hoitohistoria)
 • Järjestelmätekniset syyt
 • CT-tutkimuksen korvaaminen edellyttää aina Agrian ennakkopäätöksen ja että kuvat on lausunut eläinradiologian diplomaatti tai vastaavan koulutuksen omaava henkilö.

Jos suorakorvausta ei voida suorittaa, voimme kuitenkin tehdä vahingonkorvauksen suorakorvaushakemuksessa lähetettyjen tietojen perusteella. Olemme tässä tapauksessa aina yhteydessä asiakkaaseen.

Suorakorvauspalvelun ollessa suljettu, voi eläinlääkäriasema lähettää käynnin tiedot Agrialle suoraan. Asiakkaan ei silloin tarvitse itse tehdä vahinkoilmoitusta vaan se tulee suoraan klinikalta. Tällöin asiakas maksaa käynnin normaalisti ja mahdollinen korvaus toimitetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille. Vahinko käsitellään normaalisti korvauspalvelun aukioloaikoina.

Kattava vakuutus pennulle

Agria tarjoaa kattavia vakuutuksia kaikenlaisille koirille ja kissoille. Parhaan vakuutusturvan saa, kun vakuutuksen ostaa alle 4 kuukauden ikäiselle pennulle.

Kun pennulle ostetaan Agria Hoitokuluvakuutus alle 4 kuukauden iässä ja pennulla on eläinlääkärintodistus ilman huomautuksia, korvataan muun muassa:

 • Maitohampaiden poisto
 • Purentavian korjaus
 • Piilevät viat

Lue tarkemmat tiedot vakuutusehdoistamme.

Alennus eläinlääkäreille ja klinikkahenkilökunnalle

Agria tarjoaa 15% alennusta vakuutuksista kaikille eläinlääkäreille ja klinikkahenkilökunnalle.

Saadaksesi alennuksen lähetä meille seuraavat tiedot sähköpositse osoitteeseen asiakaspalvelu@agria.fi:

 1. Vakuutusnumerosi
 2. Eläinlääkäri: eläinlääkärinumerosi
  Muu klinikkahenkilökunta: klinikan nimi

Ota yhteyttä niin kerromme lisää! 

Klinikkapäivä

Haluaisitteko Agrian mukaan klinikkapäivillenne? Tulemme mielellämme kertomaan asiakkaillenne Agrian eläinvakuutuksista, toimintatavasta ja ehdoista!

Asiakkaat ja henkilökunta voivat samalla ostaa meiltä vakuutuksia. Tarjoamme kaikille eläinlääkäreille ja pieneläinhoitajille jatkuvan alennuksen kaikista vakuutuksistamme.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@agria.fi ja kirjoita viestiin klinikkapäivän ajankohta niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Edustajakäynti

Olisitteko kiinnostuneita kuulemaan lisää Agria Eläinvakuutuksesta edustajakäynnin merkeissä? Edustajakäynti tarkoittaa, että vakuutusedustajamme tulee käymään klinikallanne teille sopivana ajankohtana ja kertoo käynnin yhteydessä vakuutuksistamme, toimintatavastamme ja ehdoistamme.

Käynnin kesto on noin 30-60 min.

Tarjoamme kaikille eläinlääkäreille ja pieneläinhoitajille alennuksen kaikista vakuutuksistamme. Alennuksen saatte ostamalla vakuutuksen edustajaltamme.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@agria.fi ja liitä viestiin teille sopivat ajankohdat niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!

CT-/MR-tutkimuksen korvaus

CT-/MR-tutkimus edellyttää aina Agrian ennakkopäätöksen. Ennakkolupapyynnön avulla voimme jo ennen CT- tai MR-kuvausta tarkistaa, sisältyykö tutkimus lemmikin vakuutusturvaan.

Vakuutuksen haltijan tulee pyytää ennakkopäätös Agrialta kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: vahinkoilmoitus@agria.fi. Ennakkopäätöstä ei edellytetä, jos kyseessä on hätätilanne, esimerkiksi liikenneonnettomuus. Katso vakuutusehdotA.7.2 c. 

CT-tutkimuksen korvaaminen edellyttää lisäksi, että kuvat on lausunut eläinradiologian diplomaatti tai vastaavan koulutuksen omaava henkilö.

Keisarinleikkauksen korvaus

Agrialla keisarinleikkaus korvataan mikäli ehdot täyttyvät ja keisarinleikkaus on eläinlääketieteellisesti perusteltu.

Agria Hoitokuluvakuutus ja Agria Jalostus Hoitokuluvakuutus korvaavat kumpikin yhden (1) keisarinleikkauksen, sillä edellytyksellä, että narttu ei todistettavasti pysty synnyttämään itse tai synnytys ei etene tavanomaisen hoidon jälkeen. Korvaus edellyttää myös, että nartulle ei ole aikaisemmin tehty sektiota ja että narttu on vähintään 20 kuukauden ikäinen.

Kun keisarinleikkaus korvataan, korvaamme myös keisarinleikkausta edeltävän hoidon, kuten ultraäänen, ja mahdollisten jälkikomplikaatioiden hoidon. Jos keisarinleikkausta ei korvata, emme korvaa myöskään edeltävää hoitoa tai mahdollisten jälkikomplikaatioiden hoitoa.

Ruumiinavauksen korvaus

Agrian ehtojen mukaan eläimelle on tehtävä ruumiinavaus, jos:

 • eläin on kuollut tai lopetettu ilman, että taustalla olevaa sairauden tai tapaturman syytä on voitu selvittää
 • eläin on kuollut johtuen äkillisestä odottamattomasta tapahtumasta
 • eläin on alle 2-vuotias
 • vakuutusturvaa on laajennettu edellisvuonna
 • eläimen henkivakuutuksen korvausmäärä ylittää 3000 euroa
 • eläin on ollut meillä vakuutettuna vähemmän kuin yhden vuoden.

Voimme sallia poikkeuksen, jos eläinlääkärin arvion mukaan eläimen kuolinsyy on ilmeinen, jolloin eläimelle ei tarvitse tehdä ruumiinavausta. Asiakkaan tulee pyytää tästä arvio.

Vakuutus korvaa ruumiinavauksen kulut, matkakulut ja tuhkauksen kulut vakuutusmäärän lisäksi aina 500 euroon saakka, jos ruumiinavaus on tehty Agrian vaatimuksesta.

Ruumiinavaus tarkoittaa patologin tekemää kuolleen eläimen ruumiin makroskooppista ja mikroskooppista tutkimusta.

Emme hyväksy ruumiinavausta, joka on tehty jäädytetylle tai haudatulle eläimelle, tai eläimelle, jonka tutkiminen on jollakin muulla tavalla sopimatonta.